Lara Prohens El racó umami Benvingut al meu racó. Un racó on descobrir i aventurar-se dins els misteris de la nutrició i el món de la cuina. Viatgem i descobrim si realment som allò que menjam.

Benvinguts

Publicat dia 29 maig 2014 General

Benvinguts al meu blog!

Aquesta és la meva primera entrada i n’estic emocionada!

Si us he de ser sincers fa dies que penso quin podria ser un bon començament per aquest espai. Avui però, després de veure com sortia a la llum l’anunci d’una coneguda marca de cerveses que ens dóna l’avís de què l’estiu ja és aquí, he pensat que cap altre dia millor que aquest per també innagurar el meu blog. El Racó Umami ja és aquí!

No hi ha res (tret de la llengua que es parla) que identifiqui més un poble que la  seva gastronomia. De poc serveixen les tradicions, la història o el patrimoni artístic, si un poble abandona la seva manera de parlar i de cuinar. Són els dos elements identitaris que millor expressen el sentiment balear, allò que som.

Una gastronomia nascuda de la terra i del nostre mar (amb productes i la saviesa que només qui hi està molt a prop sap i pot administrar), i que t’acompanyen des del naixement amb aquells sabors i aromes que deixen una marca perenne en la teva personalitat. “Som a ca meva!”, dius quan tens davant teu un plat cuinat com sempre.

Anem a descobrir doncs a través d’aquest blog cap on s’encamina la nostra gastronomia i conéixer temes d’actualitat que fan què ens qüestionem si som el que mengem o si aquesta alimentació  n’és realment la nostra medicina.

Deixeu volar la vostra imaginació i el vostre esperit i cabusseu-vos en la melodia d’experiències i coneixement que us aniré presentant en aquest espai.

Fins aviat!

Lara Prohens

Receptes similars: General

Festes passades, coques menjades!

Publicat dia 22 gener 2015

Ja ha passat Nadal, ja ha passat Sant Antoni i Sant Sebastià,… tornem a la rutina! Podríem dir que a Mallorca allarguem les festes fins a final de Gener així que, ara ja sí que ja toca que tornem a…

Llegeix-ne més

Halloween vs Tots Sants

Publicat dia 31 octubre 2014

Avui aprofitaré per xerrar d’aquest dilema amb el que ens trobam cada any: celebram halloween o tots sants?? Any rera any Halloween s’apodera un poc més de Tots Sants. Es segueixen comprant flors i anant al cementiri però la història…

Llegeix-ne més

Comenta